voetsula maakt zorg persoonlijk
Locaties Afspraak maken

over Voetsula

 

Voetsula is een jong en vooruitstrevend centrum voor podotherapie, waarin gewerkt wordt volgens de meest moderne paramedische inzichten. Kwaliteit van zorg en de belangen van onze patiënten staan bij ons altijd voorop.

 

Alle podotherapeuten binnen ons centrum zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Ook zijn alle podotherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en hebben een eigen AGB code (26050599 ).

 

Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat in onze praktijken aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

 

 

kwaliteit

 

Ons centrum hecht veel waarde aan de kwaliteit van zorg en dienstverlening en uw mening hierover. Daarom zijn wij zeer benieuwd naar uw ervaringen over de behandeling, de praktijk en de (behandelend) podotherapeut. Voetsula maakt zorg persoonlijk. Het Patiënt Tevredenheid Onderzoek (PTO) helpt ons daarbij.

Indien u behandeld bent geweest bij Voetsula, Centrum voor Podotherapie, bestaat de kans dat wij u verzoeken mee te doen aan het  Patiënt Tevredenheid Onderzoek. U krijgt hiervoor, na de behandeling, een vragenlijst mee of toegestuurd met retourenveloppe.

 

 

klachtenregeling

 

U mag ervan uitgaan dat elke podotherapeut z'n vak zo goed mogelijk uitoefent. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop uw podotherapeut  met u omgaat, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de podotherapie.

Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw podotherapeut. Als u zich daar zekerder bij voelt, kunt u een bekende uit uw familie- of vriendenkring vragen hierbij aanwezig te zijn. Levert een bemiddeling niet het gewenste resultaat op of ziet u op tegen de confrontatie met uw podotherapeut, dan kunt u ook de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten inschakelen of het Klachtenloket Paramedici.

 

TOPpodotherapie

Voetsula heeft zich aangesloten bij het landelijke netwerk van vijftien toonaangevende podotherapiepraktijken met ruim 100 praktijklocaties verspreid over Nederland: Toppodotherapie Nederland. Door kennis en kunde te delen in dit netwerk en door optimaal samen te werken, kunnen beide praktijken kwalitatief goede, kleinschalige en wijkgerichte zorg blijven leveren. Ook collega’s uit het netwerk kan snel om advies worden gevraagd of indien noodzakelijk kan er een second opinion voor de patiënt geregeld worden. Hiermee wordt gestreefd naar het bereiken van optimale tevredenheid en uitzonderlijke behandelresultaten.

 

Heeft u vragen / opmerkingen of een klacht dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen op ons centrale nummer: 035 8871565 of per mail : info@voetsula.nl
Ontwerp en realisatie: Colthoff Communicatie