Voetsula Podotherapeuten voldoet aan richtlijnen RIVM

Goed nieuws! Er is op 1 mei groen licht gekomen van het RIVM en VWS om podotherapeutische zorg weer behoedzaam en veilig op te gaan schalen. Het langer uitstellen van (voet)zorg kan namelijk leiden tot complicaties en ernstigere klachten of aandoeningen. Samen met onze branche-organisatie NvvP is er nu een handleiding in het leven geroepen waardoor een veilig en verantwoord bezoek bij de podotherapeut weer mogelijk is! De afgelopen dagen hebben wij van Voetsula Podotherapeuten hard gewerkt aan deze veranderingen, waardoor u als cliënt weer met een veilig gevoel naar úw bekende podotherapeut kunt gaan.

Wanneer kunt u een afspraak maken bij de podotherapeut?

Wanneer u last heeft van voetklachten of bewegingsklachten en u wilt een afspraak maken voor een bezoek op locatie zal u de volgende vragen worden gesteld:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of
  • benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?
  • Bent u in thuisisolatie?
  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijk beperking?

Wanneer het antwoord op alle vragen ‘nee’ is, dan kunt u terecht bij uw dichtstbijzijnde praktijklocatie voor podotherapie. Heeft u reeds een afspraak gepland en wijzigt uw gezondheidssituatie (zie bovenstaande vragenlijst)? Dan verzoeken wij u kosteloos uw afspraak te annuleren. Heeft u op dit moment last van voetklachten? Neem dan contact op voor een afspraak via telefoonnummer 035 8871565 of vul het contactformulier in.