unieke op maat gemaakte slippers, trendy en comfort gaan samen!

Voetsula biedt op maat gemaakte slippers ‘Fits for feet’, met een volledige therapeutische ondersteuning. De slipper wordt gemaakt aan de hand van een driedimensionale scan van uw voet. Aan de hand van deze voetscan, wordt uw eigen zool computergestuurd ingetekend door de podotherapeut en voorzien van de juiste therapeutische elementen, waardoor uw persoonlijke therapie wordt gewaarborgd. Uw eigen zool wordt dus geïntegreerd in een slipper of sandaal.

U heeft de keuze uit diverse modellen en kleuren. Zodat u naast een klachtenvrije zomer en heerlijk loopcomfort er ook nog eens modieus uitziet. Hiermee wordt de werking van de elementen en/of middengewelf ondersteuning behouden.

Kortom:

  • Dé zomerse oplossing voor uw voetproblemen
  • Of je nou last hebt van beenlengteverschil of andere voetklachten, FITS kan een uitkomst bieden.
  • Unieke op maat gemaakte slippers, voor ieder voettype
  • In verschillende modellen en kleuren leverbaar
  • De slipper worden (deels) vergoed, niet door alle zorgverzekeraars
  • Levertijd ongeveer 4 á 5 weken

Wij beschikken over modellenboeken en stalenboeken om samen het perfecte model uit te kiezen. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de collectie op www.fitsfootwear.nl

Op elke locatie kunnen de slippers worden aangemeten, hiervoor kunt u een afspraak inplannen online, via onze webagenda, of telefonisch via ons secretariaat t 035 8871565.

De kosten bedragen ongeveer 264,15 euro, dit is inclusief aanmeten. De podotherapeutische slippers worden soms vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Heeft u vragen dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag bellen op ons centrale nummer: 035 8871565.