Problemen met de voeten zijn erg vervelend, maar wat moet je doen als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om een bezoek bij de podotherapeut te plannen, of wanneer je noodgedwongen thuis moet blijven? Vanaf heden is hier een nieuwe oplossing voor. De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) heeft telefonische/videoconsulten (voorlopig in crisistijd) erkent als alternatief voor de fysieke zorg; telefonische/videoconsulten worden derhalve vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Vertrouwen in ervaring van onze podotherapeuten
We begrijpen dat een telefonisch -of videoconsult anders is dan de zorg die men gewend is en ook voor ons geldt dat we patiënten het liefst op de praktijk zouden ontvangen.  Echter, laten de huidige omstandigheden ons hiertoe geen ruimte. Daarom hebben wij gekozen voor een werkwijze waarvan wij denken dat onze jarenlange ervaring in de praktijk onze patiënten nog steeds voorzien van de beste zorg en adviezen. Wij vertrouwen daarnaast volledig op de kennis en kunde van onze podotherapeuten en verwachten, in deze uitzonderlijke situatie en werkomstandigheden, dat we dit kunnen!

Afspraak maken
Men kan vanaf deze week eenvoudig een telefonisch consult inplannen bij een podotherapeut via het telefoonnummer: 035 8871565